Over uw automonteur uit Soest

Neem contact op

Autobedrijf Wolterink is een klein bedrijf dat al meer dan 30 jaar vakkundig auto’s onderhoudt, herstelt en repareert. Onze klanten komen uit omgeving Soest, Soesterberg, Baarn, Bilthoven en De Bilt. Wij zijn aangesloten bij de brancheverenigingen BOVAG en FOCWA. Voor u betekent dit dat wij voldoen aan alle eisen die brancheorganisaties en verzekeraars stellen aan bedrijven die voertuigen onderhouden en repareren. U kunt uw auto dus met een gerust hart bij ons achterlaten. 

Heeft u vragen over onze kwaliteitskeurmerken of wilt u meteen een afspraak maken bij onze automonteur? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Aangesloten bij de FOCWA

De FOCWA (Federatie van Ondernemers in de Carrosserie- en Wagenbouw en Aanverwante bedrijven) is een branchevereniging voor de belangenbehartiging van ondernemers in de carrosseriebranche. De vereniging dient onder andere als kenniscentrum en als kwaliteitssymbool. De FOCWA controleert de aangesloten bedrijven, zoals Autobedrijf Wolterink in Soest, elk jaar en biedt een uitgebreid trainingsaanbod aan. U kunt er dus op vertrouwen dat een FOCWA-bedrijf up-to-date kennis heeft en altijd kwaliteit levert.

Aangesloten bij BOVAG

BOVAG is de branchevereniging voor bedrijven die zich bezighouden met mobiliteit. Ook BOVAG biedt professionele ondersteuning op verschillende gebieden. De kwaliteitseisen voor bij BOVAG aangesloten ondernemers zijn erg streng en hebben als doel uw belangen als consument te behartigen. U kent BOVAG dan ook ongetwijfeld als kwaliteitskeurmerk: een BOVAG-bedrijf is gegarandeerd betrouwbaar en deskundig.