autobedrijf Soesterberg
Van autokeuring tot glasschadereparatie

De werkzaamheden van Autobedrijf Wolterink in Soest

Uw auto langsbrengen voor een reparatie of onderhoudsbeurt? Voordat we aan de slag gaan maken we samen met u duidelijke afspraken over de werkzaamheden en de prijs. Bij Autobedrijf Wolterink in Soest betaalt u nooit teveel.
 

Voor elk autotype

Lakschade, een deuk in de deur of een sterretje in de voorruit ontdekt? Maakt u zich geen zorgen, onze vakkundige monteurs gaan direct aan het werk om uw auto op te knappen. 

Autokeuringen
Een apk-keuring is met een reden verplicht. Het gaat om uw veiligheid en die van uw medepassagiers. Daarom raden we aan om de auto regelmatig te laten controleren.

Onderhoud & reparatie
Een grote of kleine onderhoudsbeurt, de banden vervangen of een aircocheck: wij zijn sterk in elk merk en voeren alle nodige onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit.

Ruitreparatie en -vervanging
Het is gevaarlijk om met een kapotte ruit door te rijden. Breng uw auto dan ook snel langs bij ons autobedrijf in Soest. Wij werken met heel veel verzekeringsmaatschappijen samen.

Autoschadeherstel
Schade aan uw auto? Wij herstellen zowel particuliere als zakelijke voertuigen volgens de vastgestelde veiligheidseisen, zodat u snel weer veilig de weg op kunt.

Gratis een leenauto

Om uw persoons- of bedrijfsauto volledig te herstellen, kan het voorkomen dat uw bolide iets langer in onze garage moet blijven. Kunt u niet zonder uw auto? Dan krijgt u van ons gratis vervangend vervoer mee.

Op zoek naar een tweedehands auto?

We hebben altijd een aantal mooie en betrouwbare occasions op voorraad. Staat de auto die u zoekt er niet bij? Indien gewenst gaan we dan naar uw droomauto op zoek.